Over ons

Over ons

Optimaal Rioolservice is een veelzijdig ontstoppingsbedrijf, dat voor rioolverstoppingen in alle soorten en maten altijd de meest effectieve reinigingsmethode kan inzetten.


Ontstoppingsbedrijf met landelijke dekking

Toen Optimaal Rioolservice enkele jaren geleden werd opgezet, richtten wij ons in eerste instantie met name op het uitvoeren van rioleringswerkzaamheden in onze vestigingsplaats Almere. Onze goede naam en de kwaliteit die wij leveren, zorgden er al snel voor dat wij onze werkzaamheden konden uitbreiden naar andere delen van het land. Tegenwoordig is ons ontstoppingsbedrijf actief door heel Nederland en staat overal een vakkundige loodgieter tot uw dienst. Het hoofdkantoor is nog altijd gevestigd in Almere.


Maak een afspraak

Service

Riool ontstoppen Almere

Riool ontstoppen Almere

OptimaalRioolservice is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van afvoer- en rioolproblemen en uw beste keuze bij de aanpak van een verstopping in Almere.

Toilet ontstoppen Almere

Toilet ontstoppen Almere

Geavanceerde reinigingstechnieken bij toilet verstopt Almere Voor de aanpak van een verstopping van het toilet hebben de loodgieters van Riool24.nl een grote verscheidenheid aan apparatuur en schoonmaakmethodes tot hun beschikking.

Gootsteen ontstoppen Almere

Gootsteen ontstoppen Almere

Heeft u in uw huis een verstopping aan het Gootsteen, dan is het belangrijk dat dit snel wordt verholpen. Optimaal Rioolservice is een ervaren ontstoppingsdienst dat razendsnel resultaat laat zien.

Stank detectie

Stank detectie

Een rioollucht die in uw badkamer, wc of douche hangt, betekent een grote aantasting van uw woongenot, want de onaangename geur die uit het riool ontsnapt is vaak zeer doordringend en overheersend.

Camera inspectie

Camera inspectie

Omdat niet elke rioolverstopping hetzelfde is, maakt de ontstoppingsdienst van Optimaal Rioolservice gebruik van diverse methodes van riool camera inspectie om een verstopping te verhelpen.

Riool reparatie

Riool reparatie

Riool- en afvoerbuizen zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen, maar soms ontkomt u er niet aan om een reparatie aan het riool te laten uitvoeren. In zulke gevallen is Optimaal Rioolservice uw beste en betaalbaarste keuze.

Meer dan vijftien jaar ervaring als loodgieter

Bouharb

Ontstoppingsbedrijf Optimaal Rioolservice is in 2009 opgericht door de heer Bouharb. Als gecertificeerde loodgieter is de heer Bouharb echter al vele jaren actief, met inmiddels ruim vijftien jaar uitgebreide werkervaring op het gebied van rioolontstoppingen, rioolonderhoud en alle bijkomende loodgieterswerkzaamheden. Het leveren van vakwerk en het zorgen voor blijvende oplossingen is een van onze belangrijkste drijfveren en dankzij jarenlange ervaring wordt snel en efficiënt werken evenmin uit het oog verloren.

Meer dan vijftien jaar ervaring als loodgieter

Bouharb

Photographer

Neem contact

Telefoon: 085 0030180

OPENING HOURS

Maandag – Vrijdag: 7:00 – 00:00
Zaterdag: 7:00 – 00:00
Zondag: 7:00 – 00:00

Volg ons

Copyright © MB All Rights Reserved.